For ansatte i sentraladministrasjon - Viken fylkeskommune

For ansatte i sentraladministrasjon

Prosjekt Viken jobber fortløpende med å tilrettelegge løsninger som gjør at ansatte kan fortsette å gjøre jobben sin enklest mulig med endringene som skjer ved nyttår. 

Klikk for stort bildeMed god støtte og samarbeid skal alle ansatte komme raskt i gang med arbeidshverdagen i Viken. rawpixel/Pixabay

Ansatte skal få veiledning, støtte og opplæring når det er nødvendig. Vi gir mer informasjon i løpet av høsten. Det er mest fornuftig å lære det som er nytt rett før endringen inntreffer, dere kan derfor forvente at det blir opplæring på slutten av 2019.

Overgang til Viken for ansatte i sentraladministrasjon

Denne tidslinjen blir oppdatert forløpende, så tidspunkt er tentative (bortsett fra at Viken fylkeskommune eksisterer fra 1. januar):  

Spørreundersøkelse om din arbeidsplass

Klikk for stort bildeViken fylkeskommune skal utvikle nye effektive måter å jobbe på, med arbeidsplasser som er utformet for oppgavene vi skal løse. For å kartlegge behov får ansatte i sentraladministrasjon en spørreundersøkelse 21. august, med svarfrist 30. august. 

21.08.2019 10.00

Avdelinger i Viken velger suksesspådrivere

Landskap med start 2019 - Klikk for stort bilde

I overgangen til Viken fylkeskommune fokuserer vi på å utnytte ny teknologi for å jobbe smartere. Vi må også flytte med oss data fra dagens fylkeskommuner. For å sikre god involvering fra alle deler av organisasjonen skal alle innplasserte ledere for avdelinger opprette ressursgrupper av suksesspådrivere innen 31. august. 

Les mer om rollen som Suksesspådriver og tidsplan for opplæring av dem

31.08.2019 16.00

Samling for suksesspådrivere

Oppstartsmøte for sukesspådrivere i ressursgruppene i alle avdelinger i sentraladministrasjonen. Samlingen blir gjennomført 11. og 20. september, så deltakere kan velge mellom to tidspunkt. 

11.09.2019 09.00

Temperaturmåling og brukerundersøkelse for ansatte

Illustrasjonsbilde av allmøte med et spørsmålstegn over ansatte - Klikk for stort bildeVi gjentar temperaturmålingen som ble gjennomført november 2018, for å se om det har blitt endringer knyttet til arbeidsmiljø og internkommunikasjon. Før sommeren ble det gjennomført dybdeintervjuer med ansatte i ulike deler av organisasjonen. Funn fra disse intervjuene er grunnlag for en brukerundersøkelse om behov dere har i overgangen til Viken. For å unngå at ansatte må svare på mange undersøkelser kommer vi til å samkjøre temperaturmåling og brukerundersøkelse.

16.09.2019 09.00

Viken fylkeskommune

Østfold, Buskerud og Akershus fylkeskommune er Viken fylkeskommune. 

Klikk for stort bilde

 

 

01.01.2020 00.01

Ansatte i Viken får felles plattform

Du får ny brukerkonto og passord for å logge på:

  • Ansattportal 
  • VISMA (for å registrere fravær, reiseregninger osv)
  • Elements (saksbehandling og arkiv)
  • Office 365 og epost

Du skal også kunne logge på fagsystem i dagens fylkeskommuner. Vi skal informere godt om hvordan du gjør dette. 

Skjermdump av Visma - Klikk for stort bilde

02.01.2020 07.00

Ny nettside for Viken fylkeskommune

www.viken.no lanseres

02.01.2020 08.00
Fant du det du lette etter?