Nyheter for ansatte - Viken fylkeskommune

Viken2020 søker en prosjektleder i 50% - 100% engasjement frem til 01.01.2020. Søk innen 26. august. 

Innplasserte ledere i Viken fylkeskommune juni 2019

Vi har lagt bak oss et krevende halvår med drift av dagens fylkeskommuner kombinert med prosjektarbeid og omstilling mot Viken. Innsatsen har vært enestående og vi har alle fortjent en pust i bakken før siste etappe.

Nye lokaler i Galleriet nr 12

Hele Viken fylkeskommune skal tas i bruk når fremtidens arbeidsplasser utformes. Her er en oversikt over det viktigste som skal skje framover i dette arbeidet. 

Ansatte i Statens Vegvesen som skal over til Viken fylkeskommune får med seg årslønn, faste tillegg, ansiennitet og pensjonsrettigheter. Her er en oversikt over hva som gjelder ved en overgang.

Viken organisasjonskart mai 2019

I disse dager blir innplasseringsbrev sendt til alle ansatte i Akershus-, Buskerud-, og Østfold fylkeskommune.

Nå er det klart at saksbehandlerløsningen Viken-ansatte skal jobbe i er Elements.

Viken organisasjonskart mai 2019

Etter grundig kartlegging av dagens situasjon med teknisk drift av fylkekommunes eiendommer har seksjon for drift eiendom utvidet fra 2 til 3 enhetsledere i Viken. 

tannlegestol

Har du lyst til å lede dyktige kollegaer og ha utfordrende arbeidsoppgaver? Midlertidig stilling som økonomi- og administrasjonssjef i Akershus fylkeskommune er ledig. Søk innen 29. mai. 

PC med websideillustrasjon på skjermen

Acos er valgt som leverandør av nye nettsider for Viken fylkeskommune. Nå starter arbeidet med ny hovednettside «viken.no» samt nettsider for skolene. 

Organisasjonskart infrastruktur i Viken fylkeskommune, mars 2019

6 nye ledere er innplassert ved rådsområdet Infrastruktur. En lederstilling er utlyst i Statens vegvesen med søknadsfrist 20. mai. 

Fant du det du lette etter?