Fellesnemd-stemmer

Det skal signeres avtale mellom Viken fylkeskommune og Statens vegvesen om overføring av ansatte fra Statens vegvesen til Viken fylkeskommune. Inngåelse av avtalen ble godkjent av fellesnemnda 7. februar.

UIMOTSTÅELIG TILBUD: - Jeg kunne rett og slett ikke si nei da denne muligheten bør seg, sier Harald Horne om prosjektlederjobben han nå gyver løs på

– Nytt hovedkontor er klart tidligst i 2023. I mellomtiden skal færrest mulig ansatte flyttes fra dagens kontorbygg, sier hovedprosjektleder Harald Horne.

nytt gruppearbeid-2

Visste du at Viken kan sammenlignes med en delfin?

skjermdump-visma

Prosjekt Viken og Visma er godt i gang med samarbeid om ny løsning, slik at systemet er klart til bruk 1. januar 2020. 

communication-3213920_1280

Ansatte i fylkesadministrasjonene i Buskerud, Akershus og Østfold inviteres til gratis seminar om tilgjengelig informasjon. Få nyttige tips for å utarbeide brev, presentasjoner, kurs og rapporter!

 

Temperaturmåling blant ansatte 1

Temperaturmålingen, som er besvart av 905 ansatte, gir verdifullt grunnlag for å forbedre kommunikasjonen i omstillingsprosessen i Viken og fortsette med skarpt fokus på arbeidsmiljøet.

viken-org-kart300119

Innplasseringer til ledernivå 3 på Infrastruktur er avsluttet. Prosessen har vært i samarbeid med Statens vegvesen. 

Repr

Viken og Statens vegvesen er godt i gang med å skape en felles plattform for videre arbeid. Nye avdelingsledere på infrastruktur i Viken innplasseres snart. 

Organisasjonskart 17

Alle fast ansatte i sentraladministrasjonene kan søke lederstillingene på nivå 4 som utlyses 8. mars. Innplassering blir tidlig i mai.

geir-atle-mjeldheim

Fylkesadvokaten i Viken har ledig to stillinger som advokat/advokatfullmektig, med tiltredelse så snart som mulig. Søknadsfrist 20.01.2019. 

Fant du det du lette etter?