viken-ledere-juni2019

Vi har lagt bak oss et krevende halvår med drift av dagens fylkeskommuner kombinert med prosjektarbeid og omstilling mot Viken. Innsatsen har vært enestående og vi har alle fortjent en pust i bakken før siste etappe.

lokaler S12 Galleriet

Hele Viken fylkeskommune skal tas i bruk når fremtidens arbeidsplasser utformes. Her er en oversikt over det viktigste som skal skje framover i dette arbeidet. 

Viken-bakgrunnsbilde

Ansatte i Statens Vegvesen som skal over til Viken fylkeskommune får med seg årslønn, faste tillegg, ansiennitet og pensjonsrettigheter. Her er en oversikt over hva som gjelder ved en overgang.

viken-uten-navn090519

I disse dager blir innplasseringsbrev sendt til alle ansatte i Akershus-, Buskerud-, og Østfold fylkeskommune.

Kake  sak og arkiv-2

Nå er det klart at saksbehandlerløsningen Viken-ansatte skal jobbe i er Elements.

viken-uten-navn090519

Etter grundig kartlegging av dagens situasjon med teknisk drift av fylkekommunes eiendommer har seksjon for drift eiendom utvidet fra 2 til 3 enhetsledere i Viken. 

chair-2589770_1280

Har du lyst til å lede dyktige kollegaer og ha utfordrende arbeidsoppgaver? Midlertidig stilling som økonomi- og administrasjonssjef i Akershus fylkeskommune er ledig. Søk innen 29. mai. 

webside_iStock-846489122

Acos er valgt som leverandør av nye nettsider for Viken fylkeskommune. Nå starter arbeidet med ny hovednettside «viken.no» samt nettsider for skolene. 

organisasjonskart-infrastruktur-mars2019

6 nye ledere er innplassert ved rådsområdet Infrastruktur. En lederstilling er utlyst i Statens vegvesen med søknadsfrist 20. mai. 

viken-uten-navn090519

Alle ansatte blir plassert i ny organisasjon innen 15. juni. Hovedregelen er at man skal overføres innen det samme fagområde man i dag jobber.

Fant du det du lette etter?