God påske! - Viken fylkeskommune

God påske!

Vegar Arndal, HR ansvarlig Viken prosjektet har skrevet en hilsen til alle ansatte, med stor takk for innsats og ønsket om en velfortjent god påskeferie!

Vegar Arndal - Klikk for stort bildeVegar Arndal

Kjære AFK, BFK, ØFK – Viken kollega

Vi har lagt bak oss et hektisk, krevende og innholdsrikt kvartal i Viken prosjektet. Det er på sin plass å berømme og sende en stor takk for den innsats, tålmodighet, raushet og profesjonalitet som vises i våre organisasjoner gjennom etableringsperioden.

Så stor omstilling, med så mange endringer som vi gjennomfører, er krevende. Viken prosjektet berører samtlige på en eller annen måte og alle bidrar til at vi klarer å holde fremdriften, samtidig som det leveres tjenester nesten som normalt i fylkeskommunene. Denne takken går til absolutt alle!

Vi er inne i siste fase av innplasseringene og satser på å være ferdig i god tid før fristen 15/6. Vi har frem til nå gjort vårt absolutt ytterste for å ha kvalitet og objektivitet inn i innplasseringsarbeidet. Det lover jeg vi skal ha fullt fokus på i innspurten mot sommeren også.

For hver uke som går så vil mye av det man har lurt på lenge bli besvart bedre og tydeligere. Vi fortsetter å legge ut relativt hyppige oppdateringer på viken2020.no, abonner gjerne på nyheter for å få beskjed på epost når noe skjer. 

Organisasjonskart og tverrfaglig samarbeid

Jeg vil understreke at organisasjonskart bør primært leses som en administrativ inndeling/organisering og ikke et uttrykk for hvordan vi har tenkt å jobbe. Vikens størrelse gir noen muligheter for spesialisering, men for de alle fleste av oss så vil samhandling og deling på kryss og tvers av bokser/linjer være nødvendig for både å lykkes og trives.

Nå begynner det snart å bli skikkelig moro i Viken-prosjektet. Vi skal etablere arbeidsprosesser, arbeidsformer, arenaer, kultur, verktøy m.m. Her har hver og en av oss store muligheter til å være med å forme vår egen arbeidshverdag.

Min drøm er fortsatt at Viken fylkeskommune skal bli offentlig sektors mest attraktive arbeidsplass. Det er det kun en måte å lykkes med – sammen!

Ta ekstra godt vare på kollegaer i slike perioder vi er inn i nå. En ekstra takk eller klapp på skulderen for den innsatsen som legges ned vet vi mange setter svært stor pris på.

Ønsker alle sammen en riktig god og velfortjent påske - og igjen tusen takk!

Mvh

Vegar Arndal, HR ansvarlig Viken prosjektet

Fant du det du lette etter?