Infomøter om digital overgang til Viken - Prosjekt Viken fylkeskommune

Ny nettside

Vi har ny nettside:
www.viken.no


Denne siden blir ikke oppdatert.

Infomøter om digital overgang til Viken

For å gi best mulig oversikt på overgangen til Viken inviteres ansatte til infomøter ved alle fylkeshus neste uke. Vi er i Buskerud og Akershus på mandag, og i Østfold på torsdag.

Klikk for stort bildePå infomøtet gir vi deg oversikt på endringene som kommer fremover, så du er forberedt på overgangen til Viken som starter med en SMS i uke 50. Mathilde Lid/Melkeveien  

  • AFK: Mandag 02.12 kl. 9-10 i fylkestingssalen
  • BFK: Mandag 02.12 kl. 12 -13 i fylkestingssalen
  • ØFK: Torsdag 05.12 kl. 9-10 i fylkestingssalen

Hovedfokus blir på å presentere de digitale løsningene vi får i Viken og hvordan dere får støtte i overgangen fra gammelt til nytt. Det blir også noen tips om hva hver enkelt bør eller må forberede, og hva dere ikke trenger å gjøre. 

– Vi går ikke detaljert inn i opplæringen, dere får detaljerte veiledninger etter at dere har hentet klartgjort Viken-PC i uke 51. Men vi skal gi god oversikt på helheten i løsningene, slik at det går raskt å gjennomgå opplæringen, sier Anbjørg Kolaas, kommunikasjonsansvarlig i prosjektstab for Viken 2020. 

Kom gjerne med spørsmål

– I tillegg til at ansatte kan stille spørsmål muntlig kommer vi til å bruke en digital løsning på infomøter, hvor dere skriver inn spørsmål anonymt på mobil. Vi håper derfor å fange opp og svare på så mye som mulig, avslutter Kolaas. 

Oversikt på nettsider

I tillegg til infomøter og nyhetssaker publiserer vi fortløpende nye avklaringer om overgangen til Viken. Her finner du mange svar: