Meld din interesse for å jobbe i "nye" fagområder - Prosjekt Viken fylkeskommune

Ny nettside

Vi har ny nettside:
www.viken.no


Denne siden blir ikke oppdatert.

Meld din interesse for å jobbe i "nye" fagområder

Har du lyst og motivasjon til å jobbe med noen av oppgavene som er plassert i Vikens "nye" avdelinger? Da må du melde din interesse innen 14. mars.

Kristian Thowsen på allmøte i Akeshus 5. mars 2019 - Klikk for stort bilde Jan Ivar Bøe

Alle ansatte skal som hovedregel overføres innen det samme fagområde de i dag jobber. Mer informasjon om når og hvordan dette skjer blir publisert mandag 11. mars. Allmøtene 4. og 5. mars handlet om å gi informasjon om fagområder som ikke eksisterer i dagens tre fylkeskommuner. Dette markerer starten på den generelle innplasseringen av alle ansatte. 

Gikk du glipp av allmøtet?

Slik melder du interesse for oppgaver på de nye fagområdene

Alle fast ansatte i dagens sentraladministrasjoner, samt ansatte i AFK Eiendom FKF og Østfold kulturutvikling er i utvalgskretsen og kan vise interesse for å bli innplassert for å jobbe med de nye oppgavene. Det betyr at dette ikke er en ordinær rekrutteringsprosess. Det er foreløpig ikke avklart hvor mange stillinger de nye oppgavene vil kreve.

Har du lyst og motivasjon til å jobbe med noen av oppgavene som er plassert i "nye" avdelinger?

En kortfattet «søknad» er eksempelvis noen linjer om hvorfor du er motivert til å jobbe med akkurat dette og hva som gjør at du er rette person for oppgaven.

Videre prosess for innplassering av ansatte

I tråd med det vedtatte omstillingsdokumentet skal alle ansatte i Viken fylkeskommune innen 15. juni vite hvilken stilling de skal besette og hvor de skal ha sin arbeidsplass i Viken fylkeskommune. Dette vil være en helhetlig og omfattende prosess. Det kan derfor ta noe tid før innplassering til de nye oppgavene blir konkludert. 

Oppgaver og kompetansebehovet innenfor "nye" avdelinger

Kommunikasjon og politisk støtte

Utvikling og tverrfaglig samordning

Styring og eierskap

Innovasjon, kvalitet, prosjekt og prosess

Samfunnsplan

Miljø

Kontakt

Har du spørsmål om oppgavene og ønsket kompetanse, kan disse rettes til: