Nye nettsider er lansert - Prosjekt Viken fylkeskommune

Ny nettside

Vi har ny nettside:
www.viken.no


Denne siden blir ikke oppdatert.

Nye nettsider er lansert

Fra 1. januar finner du informasjon om Viken fylkeskommune på den nye nettsiden www.viken.no.

Klikk for stort bilde  

Fra 1. januar 2020 er Viken fylkeskommune endelig på plass, og i den forbindelse har vi lansert vår nye hovednettside www.viken.no. Her vil du finne informasjon om fylkeskommunens tjenester, politikk og organisasjon.

Den nye nettsiden er fremdeles under utarbeidelse. Du finner allerede mye av det samme innholdet på den nye nettsiden som på de tidligere fylkenes hovednettsider, men en del gjenstår å få på plass. På en del områder må det også avklares hvordan nye tjenester og informasjon skal samordnes før dette innholdet kan publiseres.

Finner du feil eller mangler på nettsidene, meld gjerne fra om dette via tilbakemeldingsskjemaet som finnes nederst nettsiden.

Hva skjer med gamle nettsider?

Prosjektnettsiden www.viken2020.no inneholder informasjon om prosessen med etableringen av den nye fylkeskommunen, samt viktig informasjon for de ansatte i overgangsfasen. Denne vil derfor driftes videre i en periode, før vi overfører relevant innhold løftes over til ny nettside og til nytt intranett.

For de tidligere hovednettstedene til fylkeskommunene, vil du etter hvert bli videresendt til www.viken.no.

De videregående skolene og enkelte andre virksomheter skal få nye nettsider i løpet av 2020. Inntil nye nettsider er på plass, driftes dagens nettsider videre slik de er.

Tilbakemeldinger og spørsmål

Har du tilbakemeldinger eller spørsmål om fylkeskommunes nettsider, send disse til solveigrod@viken.no.