Over 100 deltakere på vinterleir for utviklingshemmede - Prosjekt Viken fylkeskommune

Ny nettside

Vi har ny nettside:
www.viken.no


Denne siden blir ikke oppdatert.

Over 100 deltakere på vinterleir for utviklingshemmede

– Vi gjør vårt ytterste for at alle, uansett forutsetninger, skal få noen dager med spennende vinteropplevelser, sier Stig Kleven i Buskerud fylkeskommune. På årets vinterleir ble deltakere fra hele Viken invitert med.  

Hundekjøring på vinterleir Storefjell - Klikk for stort bildeHundekjøring var en av aktivitetene på vinterleiren Jostein Lian

Vinterens vakreste eventyr

Årets vinterleir bød på fantastisk vintervær og deltakerne kunne glede seg over aktive dager i skogsområdet, på fjellet og på topptur. I tillegg til langrenn, alpint og fotturer, var det hundekjøring, skyting med luftgevær, aking, natursti, trugetur, klatring, saging og hugging av ved og lysvandring i mørket.

- Inne har vi afterski, bilde/filmfremvisning fra dagens aktiviteter, dans og mye mer, sier Kleven. 

En herlig gjeng med instruktører

Akebrett på vinterleir - Klikk for stort bilde Jostein Lian

Fylkeskommunen samarbeider med Ringerike folkehøgskole, en fast gjeng med instruktører, Gol og Hemsedal Røde Kors og vertskapet på Storefjell hotell for å legge til rette for aktive dager i vinterfjellet. De arrangerte nylig vinterleir for 33. gang!

Siden Buskerud, Akershus og Østfold blir Viken fylkeskommune fra 1. januar, ble deltakere fra de to andre fylkene invitert med på årets leir. En deltaker fra Jevnaker kommune deltok også, så framtidige Viken var godt samlet til aktivitet.

Deltakere på vinterleir Storefjell - Klikk for stort bildeFornøyde deltakere, ledsagere og instruktører fra hele Viken samlet i skogsområdet i strålende vær. Jostein Lian