Nordnet – Norges Beste Nettmegler

Nordnet er Norges største nettmegler med over 300 000 norske brukere. Plattformen tilbyr sparing i aksjer, aksjefond, ETF`er og andre akutuelle finans aktiva. Skal du investere eller spare penger er Nordnet plassen for deg.

Nordnet erfaringer

Jeg har brukt Nordnet i omtrent tolv år nå og har hatt en flott opplevelse. Gebyrene er lave og kundeservicen er utmerket. Jeg liker spesielt godt at jeg kan sette opp automatiske investeringer og uttak, noe som gjør det veldig enkelt å administrere pengene mine.

For eksempel har jeg satt opp en automatisk investeringsplan der jeg investerer en viss sum penger hver måned på Nordnet-kontoen min.

Disse pengene blir deretter automatisk investert i aksjemarkedet av Nordnet. Jeg har også satt opp en automatisk uttaksplan slik at jeg enkelt kan få tilgang til pengene mine når jeg trenger dem.

Dette er en flott funksjon da det betyr at jeg ikke trenger å bekymre meg for å administrere pengene mine selv.

Så det å investere penger hos Nordnet har vært en fantastisk opplevelse for meg personlig.

Hva kan du investere i hos Nordnet?

Du kan investere penger i en rekke forskjellige ting på Nordnet-plattformen. Du kan for eksempel investere i aksjer, obligasjoner, aksjefond og min personlige favoritt Indeksfond. Du kan også investere i ETFer (Exchange Traded Funds).

Det fine med Nordnet er at du kan sette opp spareavtaler som automatisk trekker penger fra din konto hver måned og investere disse i dine fortrukne aktiva.

Da tar du alle følelsene ut av investeringen og det er den beste løsningen for de aller fleste.

Aksjesparekonto hos Nordnet

Hos Nordnet kan du enkelt investere dine penger i en aksjesparekonto. En Aksjesparekonto passer for deg som sparer langsiktig i aksjer og aksjefond.

Fordelen med kontoen er at du kan kjøpe og selge så mye du vil uten å betale skatten løpende. Skatten betales først når du tar ut gevinsten fra kontoen.

Slik kan du få full uttelling av rentes-rente-effekten.

En aksjesparekonto er gratis og opprette, og du kan ta ut hele innskuddet skattefritt.

Konklusjon

Totalt sett er mine erfaringer med Nordnet så gode at jeg vil på det sterkeste som din nettmegler. Gebyrene er rimelige, kundeservicen er utmerket, og funksjonene er flotte.

Hvis du leter etter en brukervennlig plattform som lar deg administrere pengene dine effektivt, så er Nordnet det perfekte valget.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *