Tjene penger på nett 2022

Ja, det er fullt mulig. Når du har tilgang til alt på nettet, kan du kose deg på favorittkaféen din, finne den kule nye arbeidsplassen i sentrum, jobbe fra flyplassloungen mens du hopper på neste flyreise – alternativene er uendelige.

Hvorfor tjene penger på nett i 2022?

Inflasjonen er for tiden på det høyeste i 40 år, og sender prisene på omtrent alt oppover. Selv om kutte hjørner og nøye budsjettering kan hjelpe, er det kanskje ikke nok for noen amerikanere.

Hvis du er i denne situasjonen- eller du bare vil redusere noe økonomisk stress, kan det være lurt å vurdere å opprette ny passiv inntektsstrøm. Heldigvis gjør internett dette enklere enn du tror. Det er mange måter å tjene penger på nettet – uten noen spesiell opplæring.

7 måter du kan tjene penger på nett

1. Start en blogg

Blogger er ikke bare for moro skyld i disse dager. De kan være ganske penger når de gjøres riktig.

Nøkkelen er å velge din nisje, bygge publikum og deretter tjene penger på bloggen. Du kan gjøre dette gjennom tilknyttet markedsføring, som gir deg en provisjon når noen klikker på en inntektsgenerert lenke eller kjøper et produkt som markedsføres på bloggen din.

Du kan også prøve å selge og vise annonser på nettstedet ditt. Du kan bruke et verktøy som Google Adsense for å komme i gang med sistnevnte.

2. Svare på spørreundersøkelser på nett

Å si din mening og delta i markedsundersøkelser kan også være en enkel måte å tjene penger online. Husk: Disse vil ikke gi store inntekter.

Swagbucks sier at medlemmene deres tjener rundt 10 til 50 kroner per dag. Derfor er det viktig å gjøre undersøkelser før du setter i gang eller forplikter deg til å delta i noen nettbaserte spørreundersøkelser.

3. Start en nettbutikk

Hvis du er den kreative typen, kan du starte opp en nettbutikk på for eksempel Etsy. Etsy-selgere tilbyr alt fra smykker og klær til kunstverk, invitasjoner, hageskilt og mer. Hvis det ikke er din stil, kan du starte en drop-shipping-butikk. Med denne strategien driver du i hovedsak en butikkfront. Når en kunde bestiller, bestiller du det produktet fra en tredjepart (vanligvis en produsent, leverandør eller en grossist) og sender det direkte til kunden.

4. Starte en YouTube-kanal

En YouTube kanal kan tjene mye penger – og det krever ikke nødvendigvis mye ekspertise. Du kan lage veilednings- eller forklaringsvideoer om praktisk talt alle emner eller bli mer personlig og sette deg selv inn i videoene.

Du kan intervjue fageksperter, gi tips og triks, eller til og med bare vise deg selv å spille forskjellige video-, mobil- eller brettspill.

Det viktige er å finne en nisje og bygge en tilhengerskare. Du kan deretter integrere Google Ads, bli YouTube-partner og til og med tjene penger på medlemskap, livechatter og abonnementer.

5. Bli en tekstforfatter

Vil du tjene en god inntekt uansett hvor du bor – et hus ved sjøen i Latin-Amerika, en historisk europeisk by eller til og med på en gresk øy? Da kan det å skrive innhold kan være ideelt for deg.

I følge International Living er “det å skrive innhold en megaindustri, moden med muligheter. Og lengter etter folk som kan gi energi til det med ferske markedsføringsmeldinger og en av de beste fordelene med frilanstekstforfatterens livsstil er at du kan få betalt i dollar eller norske kroner … men bo nesten hvor som helst i verden.”

6. Starte en podcast

“Podcasting trenger ikke å være komplisert,” sier International Living. Med en mikrofon, bærbar datamaskin og gratis opptaksprogramvare er du i gang. Dessuten trenger ikke podcaster å kjøre hver dag (en gang i uken er best) og er bedre når de er korte.

Det finnes en rekke måter å tjene penger på en podcast. Det mest åpenbare er kommersiell sponsing, men du kan også bruke den som en plattform for å annonsere for dine egne produkter eller tjenester.

7. Selge digitale kurs på nettet

Kom i gang å lage nettkurs med opplæringsprogrammer, PDF-nedlastinger og videoer. Det er en fin måte å skape passiv inntekt på fordi folk betaler for informasjonen og kan gå i sitt eget tempo eller legge ut spørsmål knyttet til kurset i en dedikert gruppe.

Siste tips til deg som vil tjene penger online

De sier at “tålmodighet er en dyd”, og når det kommer til å jobbe online og forvente å tjene penger på det, er det mer enn sant.

For å hjelpe deg å forstå hvor viktig det er å være tålmodig, ta hensyn til følgende eksempler:

  • Det kan ta 6 -12 måneder før du begynner å få organisk trafikk fra Google
  • Det kan ta noen måneder før du bygger et anstendig antall følgere på nett
  • Det kan ta måneder før du får din første abonnent eller kommentar i bloggen din.

Poenget er at du må sikte på langsiktig suksess og glemme eventuelle kortsiktige midlertidige resultater. Lykke til

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *